Ce a dispus procurorul în cazul uciderii tinerei din Călinești

Duminică, o tânără 29 de ani, din comuna argeșeană Călinești, mama a doi copii, a fost găsită înjunghiată în bucătărie, mama sa fiind cea care i-a găsit trupul într-o baltă de sânge.
Poliția Argeș a demarat o anchetă, iar în urma investigațiilor a decis reținerea soțului femeii, Alin Turlea, pentru 24 de ore, pentru omor săvârșit asupra unui membru de familie.

Știri de Argeș a aflat, pe surse, că soțul bănuit de crimă a fost eliberat. Procurorul a dispus eliberarea lui întrucât a considerat că există doar probe circumstanțiale. Sursele au declarat însă că oamenii legii sunt siguri că soțul este criminalul și că în perioada următoare se vor strânge probe pentru arestarea lui.

În ceea ce privește plângerile depuse de victimă la poliție, lucrurile se complică. Surse din poliție ne-au declarat că însuși soțul bănuit de crimă a depus doua plângeri împotriva concubinului femeii, iar femeia a depus plângere că este amenințată de pe un profil de Facebook fals (www.facebook.com/marian.micu.5661), indicându-l ca autor al mesajelor respective pe Alin Țurlea.

Joi, tânăra va fi înmormântată. În urma ei au rămas doi copii de 4 și 9 ani.

Adauga comentariu