Declarație de avere impresionantă. Un consilier local de la Pitești deține valori inestimabile... de uz casnic

Marioara Bârlogeanu este unul dintre cei 23 de membri ai Consiliului Local Pitești. De profesie sociolog, reprezentanta Partidului Mișcarea Populară îl are coechipier pe fostul fotbalist, Ilie Bărbulescu. 

În declarația de avere postată pe siteul Primăriei Pitești, la rubrica "Bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, obiecte care fac parte din patrimoniul național sau universal, a căror valoare însumată depășește 5000 de euro", Marioara a trecut cu mândrie două televizoare, un frigider, un aragaz și una bucată mobilă, fiecare dintre acestea având adăugată și valorea estimată.

Probabil că doamna consilier local a considerat ca frigiderul și aragazul conțin ceva metale - unele prețioase, astfel că pot fi încadrate cu succes în respectiva categorie. Că nu valoarează 5000 de euro... e mai puțin important, valoarea sentimentală primează. În fond, banii sunt doar niște hârtii, important este ce avem în suflet.

Ulterior, după ce i-a fost atrasă atenția, Marioara de la Argeș a efectuat o rectificare, a mutat electrocasnicele (speram că în bucătărie), astfel că rubrica respectivă a rămas imaculată. De asemenea, după rectificare, Mărioara a reușit să includă terenurile și clădirile în rubricile indicate în declarația de avere. Aici... e oarecum scuzabil, în cazul ambelor suprafața fiind măsurată în metri pătrați.

Având în vedere că problemele cu averea au fost rezolvate, poate că doamna conslier va fi mai activă în ședințele Consiliului local, și nu va urma exemplul colegului Bărbulescu, care face doar un simplu act de prezență.

 

Adauga comentariu