Drumul județean DJ 703 va fi reabilitat. Edilii de la Cuca au găsit o soluție de compromis

Locuitorii comunei argeșene Cuca au parte de o veste bună. După mai multe articole în care Știri de Argeș atrăgea atenția asupra situației în care se află drumul județean DJ 703 - devenit impracticabil - detalii AICI, autoritățile locale au găsit o soluție pentru refacerea acestuia.

Primarul comunei Cuca, Georgel Cristinel Deaconu, spune că s-a ajuns la un acord cu Consiliul Județean Argeș și Regia de Drumuri Argeș, si profitând de prezența unui utiliaj în zonă (autogreder), vor fi demarate lucrările de reabilitare a drumului: 

"Astăzi, am căzut de acord ca noi să facem rost de utilaje, să putem face treabă acolo, să ia si ei o decizie (Regia de Drumuri Argeș, n.r.). O să se rezolve în doua-trei zile. Am apelat la firma care execută lucrări în zonă, care deține acest autogreder, ei vor executa reabilitarea, cheltuielile urmând să fie suportate de Consiliul Județean Argeș” 

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a declarat că a luat legătura cu directorul Regiei Judeţene de Drumuri Argeș, Alina Nicolau, care va merge la Cuca în zilele următoare, pentru a rezolva această situație.

 

Adauga comentariu