Exclusivitate. Poziția Federației Române de Gimnastică în cazul fetiței care a stat în cap. La prima vedere exercițiul nu este ok

 
Scandalul provocat de antrenoarea Nicoleta Andrei care a pus o fetiță de numai 3 ani să stea în cap la Simfonia Lalelelor Pitești, în fața premierului Viorica Dăncilă, a ajuns și la Federația Română de Gimnastică. Pe adresa Poliției Argeș, a Inspectoratului Școlar Județean Argeș și a DGASPC au sosit zeci de reclamații vis-a-vis de acest caz care a scandalizat România.
O altă solicitare a fost trimisă pe adresa Federației Române de Gimnastică, prin care se solicită un punct de vedere oficial față de exercițiul executat de un copil de câțiva anișori direct pe granitul din fața Primăriei Pitești.
 
Irina Mosor, purtător de cuvânt Federația Română de Gimnastică, pentru Știri de Argeș: "Fetița nu aparține unui club afiliat la Federația Română de Gimnastică, este un club privat. Știu că ni s-a solicitat adresa de e-mail pe care să se trimită o petiție în sensul menționat de dumneavoastră, dar eu acum nu sunt în București, și nu știu dacă deja s-a primit, dar luni vă pot spune cu siguranță.
Oricum, exercițiul acela, la prima vedere nu este ok desășurat așa... luni însă vă pot face o declarație oficială."
 

Și purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș a confirmat pentru Știri de Argeș că la inspectorat s-au primit în jur de 30 de sesizări în acest sens. Nicoleta Andrei conduce un club de gimnastică privat care de un an de zile este susținut financiar de Primăria Municipiului Pitești.

 
 

Adauga comentariu