Flacăra Centenarului de la Consiliul Județean Argeș, un eveniment de câțiva lei

Flacăra Centenarului Marii Uniri a fost aprinsă pe data de 23 ianuarie 2018, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Muzeul Golești și apoi a fost predată președintelui Consiliului Județean Argeș, Dan Manu.

Flacăra Centenarului va fi depusă în fiecare dintre cele 102 localități argeșene, urmând ca punctul terminus să fie la Alba Iulia, pe 1 decembrie 2018.

În mod normal, ați fi tentați să credeți că acest adevărat tur de forță prin localitățile argeșene presupune și un buget pe măsură. În realitate, lucrurile nu stau deloc așa. Suma platită pentru activitățile și manisfestările Centenarului Marii Uniri, până la data de 31 iulie 2018, este în cuantum de 476 lei.

Contactată de redactorii Știri de Argeș, Mădălina Barbu, reprezentanta Compartimentului de Comunicare și Promovare din cadrul Consiliului Județean Argeș, a declarat că toate materialele necesare sunt realizate la imprimanta biroului de la Consiliul Județean, neimplicând costuri tipografice suplimentare. Flacăra Centenarului este plimbată cu ajutorul unui felinar aparținând Centrului Cultural Pitești. Suma de 476 lei reprezintă contravaloarea serviciilor furnizate de firma SPIDER HOLDING SRL, care a realizat 2 roll up-uri.

Așteptam cu interes ca flacăra purtată de Dan Manu să ajungă și la Pitești, primarul Cornel Ionică manifestându-și deplina susținere pentru această inițiativă.

 

Adauga comentariu