A fost redeschis Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi. Baza oferă toate condițiile necesare pentru marea performanță

În prezența oficialilor primăriei Pitești, a conducerii clubului FC Argeș, a foștilor și actualilor componenți ai echipei, antrenori și jucători, astăzi a fost redeschis Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi.

Clădirea a fost supusă unui amplu proces de modernizare, rezultatul fiind o incintă modernă, care să ofere toate condițiile de pregătire pentru tinerii fotbaliști argeșeni. Au fost înlocuite instalațiile sanitare, instalația electrică, mobilierul, a fost refăcută hidroizolația clădirii, s-au schimbat echipamentele (centrală termică, mașini de spălat), s-au montat instalații de aer condiționat, iar clădirea a fost zugrăvită în totalitate.
Costul total al investiției a fost de 350.000 lei. 

"Am luat decizia de reabilitare în totalitate a acestui centru pentru că nu era într-o situație foarte bună. L-am adus în condiții de funcționalitate maximă, circa 170 de copii și juniori de la FC Argeș vor beneficia de facilitățile oferite de noua bază. Piteștenii trebuie să știe că la FC Argeș nu se percep niciun fel de taxe, toate cheltuielile fiind suportate de club, copiii au asigurate toate condițiile necesare perntru a face performanță" - a declarat primarul Cornel Ionică.

Antrenorul Mihai Ianovschi a reaminit că Centrul de Copii și Juniori este o clădire plină de istorie, în ale cărei vestiare au crescut fotbaliști care au reprezentat fotbalul argeșean la nivel național și internațional.

 

Adauga comentariu