Foto document. Patron de restaurant din Pitești, prins cu apometrul desfăcut. Societatea Apă Canal 2000 nu a luat nicio măsură. Acesta este și angajat al unei instituții de control

În data de 17 mai 2018, o echipă de control aparținând societății APĂ CANAL 2000 SA a efectuat o verificare la firma SC LADY MARIA SRL din Pitești, administrată de Ene Margareta. 

În urma acestei verificări s-a constatat că apometrul cu sigiliul nr. 0082211 era desfăcut din mufe și plasat pe pervazul restaurantului, iar căminul în care se afla respectivul apometru, nu mai există. Branșamentul respectiv deservea restaurantul LADY MARIA. Cu alte cuvinte, propietarii restaurantului au consumat câtă apa a fost nevoie, FĂRĂ SĂ O PLĂTEASCĂ! 

Utilizatorul a fost invitat la sediul societății APĂ CANAL 2000 SA pentru clarificarea situației. A răspuns invitației, Ene Ioan, soțul proprietarei LADY MARIA, comisar al Gărzii Naționale de Mediu Argeș - organism care amendează pe probleme de mediu tocmai instituția care a efectuat controlul, APA CANAL 2000 SA!!!.

La mai bine de două luni de la data controlului, APA CANAL nu a luat nicio măsura în acest caz.

Deși reprezentanții restaurantului LADY MARIA afirmă că acesta nu mai funcționează din anul 2014, se pare că, totuși, există o activitate, lucru constatat de redactorii Știri de Argeș, în această după-amiază.

Reamintim că  redacția Știri de Argeș a mai prezentat astfel de cazuri, în care diverși abonati au fost descoperiți că au beneficiat de servicii de apă sau canal, fara sa plateasca, însă în cazul acestora s-a stabilit un prejudiciu estimativ pe o perioadă de 3-6 luni.
Rămâne de văzut dacă și în cazul inspectorului de la Garda de Mediu se vor lua măsurile legale, sau se aplică proverbul o mână spala pe alta? 

Vom urmări subiectul.

 

Comentarii

Stoica Florin

25.07.2018 17:38

Ma bucur ca i descoperiti. Bravo!

Adauga comentariu