Franţa este favorita lui Săndoi pentru câştigarea trofeului din Rusia

Doar trei partide au mai rămas de disputat din cadrul actualei ediții a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia.

În această seară, cu începere de la ora 21.00, vom afla cea de-a doua finalistă, echipa care va înfrunta Franța în marea finală. Anglia și Croația se duelează pentru accederea în ultimul act.

Tehnicianul lui FC Argeș, Emil Săndoi vede Franța ca favorită:

"Franța era una dintre favoritele la câștigarea turneului, și având în vedere că eu am și jucat în Franța, mă bucur pentru că s-a calificat în finală. E adevărat, mi-a părut rău și de echipa Belgiei, au arătat că sunt o echipă competitivă, ar fi putut să fie și ei în finală, diferența fiind făcută la o fază fixă. Mi-a părut rău și de Brazilia, aici cred că aici a contat foarte mult și lipsa totală de forma sportivă și de implicare pe care le-a avut Neymar."

Emil Săndoi crede că disputa dintre Anglia și Croația va fi una sub semnul echilibrului, ambele formații având șansa de a accede în finală:

"Va fi un duel interesant, suntem pe final de competiție, din punct de vedere al prospețimii Anglia arată mai bine. Din punct de vedere al spectaculozității Croația are un plus. Mi-aș dori ca echipa care merge mai departe să fie Croația"

Adauga comentariu