Klaus Iohannis, la Pitești - "Infrastructura nu este un slogan care sună bine doar atunci când aduce capital electoral"

Prezent la dezbaterea "Industria auto, motorul dezvoltării economiei. Factori de creştere a competitivităţii”, organizată de Asociaţia Constructorilor de Automobile din România, desfășurată la Pitești, președintele Iohannis a criticat ritmul lent în care evoluează dezvoltarea infrastructurii în România.

Klaus Iohannis: "În programele guvernamentale, infrastructura a fost o prioritate doar la nivel declarativ, și nu vorbesc doar de ultimul guvern. Infrastructura nu este un slogan care sună bine doar când aduce capital electoral. Dezvoltarea infrastructurii este chiar cheia prosperității, iar lipsa de autostrăzi este reclamată așa cum vedem în prezent, deopotrivă de mediul economic, dar pe bună dreptate și de cetățeni. În afară de hărți colorate și planuri frumoase, lumea se uită și la rezultate, iar cei 15 kilometri de autostradă dați în folosință în ultimul an și jumătate, înseamnă ridicol de puțin" 

Președintele a utilizat și o ironie fină, spunând că a venit de la București la Pitești, și că, din fericire, între cele doua orașe există o autostradă. 

Adauga comentariu