Nașule, cum s-a văzut Campionatul Mondial, din fotoliul de subprefect?

Invitat la emisiunea "Subiectul zilei" găzduită de postul Argeș TV și realizată de finul său, subprefectul de Argeș, Adrian Bughiu a vorbit despre ultimele evenimente din județul Argeș și despre evenimentul sportiv al anului, Campionatul Mondial de Fotbal.

Întrebat dacă a urmărit competiția din Rusia, Adrian Bughiu a declarat:  

"Logic, și prin prisma funcțiilor pe care le-ați enumerat (subprefect, fost director executiv adjunct în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeș, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului ), am urmărit Campionatul Mondial de Fotbal, deși funcțiile deținute au fost pe partea de tineret, dar asta nu înseamnă că sunt străin de fenomenul sportiv, ba din contră." 

Pe bune, domnule Bughiu? Și cum a decurs vizionarea? Ați văzut la fel ca noi, marea masă a pasionaților de fotbal, nedeținători de funcții? Sau din biroul de la Prefectură s-a văzut altfel? Tot Franța a câștigat? 

Apropo de sport, de fotbal, că tot ați vorbit despre el, n-am văzut niciun cuvânt despre starea fotbalului din Argeș, despre faptul că echipa fanion a județului va mai petrece încă un an în aceeași ligă, fără posibilitatea de a promova, și asta din cauza incompetenței celor care îi decid (temporar) destinele.

Până la urmă... e și asta o chestie de nuanță, de ce să vorbești (de la înălțimea funcțiilor deținute), despre fotbalul din județul al cărui subprefect ești, când poți vorbi despre Croația, și poți constata că o țară cu patru milioane de locuitori depășește net România la toate capitolele, dar mai ales în plan sportiv.

Domnule subprefect, apreciem că nu sunteți străin de fenomenul sportiv, și tocmai din această cauză, vă sancționăm pentru nepăsare. 

Adauga comentariu