Portret de Consilier Local: Am întâlnit și PSD-iști săraci, Ionuț Popescu este unul dintre puținii

Continuăm rubrica Portret de Consilier Local cu un ales din partea PSD Pitești. Este vorba despre Ionuț Popescu, un tânăr de 36 de ani, care se află la primul său mandat în CL Pitești. Consilierul este de profesie economist, a terminat Institutul Diplomatic Român la timpul lui și are un master în Managementul Afacerilor. Lucrează la Asociația de Dezvoltare Intercomunitara Argeș (ADIA), de unde încasează anual 5 4362 lei, la care se adaugă indemnizația de 6 381 lei din Consiliul Local.

Ionuț Popescu deține un singur apartament în Pitești și nu are nici măcar un autoturism. Are în schimb o datorie de 183 775 lei la o bancă, credit contractat în anul 2013, același an în care și-a cumpărat apartamentul.


Deși o prezență discretă în CL, Ionuț Popescu a fost singurul consilier local, care la un sondaj pe care l-am făcut cu 30 de minute înainte de o ședință a CL, a știut despre ce este vorba pe ordinea de zi și la ce se referă un proiect de hotărâre pe care l-am ales aleatoriu. Sigur că Popescu nu este un om sărac, cel puțin nu prin comparație cu muritorii de rând, dar în comparație cu PSD-iștii de rând, da. Nu l-ați băgat și pe el prin AGA, consilii de adminstrație, comisii și comiții? Sau nu mai era loc, aștia mici să mai aștepte...

Adauga comentariu