Portret de consilier local: Laurențiu Marian Zidaru, profesorul care experimentează călătoria în universuri paralele

Laurențiu Marian Zidaru, al doilea viceprimar al Piteștiului, ocupă o funcție de consilier local în cadrul Consiliului Local Pitești. Conform declarației de avere publicată pe site-ul Primăriei Pitești, vicele Zidaru a fost remunerat în anul 2017, cu suma de 76.864 lei pentru activitatea din Consiliul Local Pitești. 

Este o sumă destul de mare, dacă luăm în calcul faptul că viceprimarul Zidaru este mai mult absent de la respectivele ședințe, deși este prezent (fizic) în sală. Explicația absenței sale constă în faptul că în timpul întâlnirilor Consiliului Local, vicele Zidaru este în lumea viselor, nu puține fiind momentele în care acesta, cuprins de o stare de somnolență, a închis ochii pentru câteva clipe. 

Adevărul este că plictiseala e o stare naturală, cauzată de faptul că la respectivele întâlniri ale Consiliului Local, singurul care vorbește este primarul Cornel Ionică, restul consilierilor făcând simple acte de prezență, unii dintre aceștia nefiind la curent cu subiectele aflate pe ordinea de zi. 

Nici în cadrul Compartimentului de Autorizare Activități Economice, viceprimarul Zidaru nu are prea mult de lucru, în anul 2018, comisia respectivă neavând nicio solictare de autorizare pentru activități muzicale stradale.

Zidaru deține două terenuri, două case și două autoturisme. Nici la capitolul financiar nu stă deloc rău, având peste 140.000 lei în conturi.

Adauga comentariu