Portret de consilier local: Sorin Apostoliceanu o duce bine doar ca bugetar. Ca om de afaceri este pe PIERDERE. Societatea pe care o deține, datorii de sute de mii de lei

Viceprimarul Piteștiului, Sorin Apostoliceanu, ocupă și un post de consilier în cadrul Consiliului Local Pitești. Din declarația de avere publicată pe site-ul instituției al cărei angajat este, rezultă că din activitatea de consilier local, Sorin Apostoliceanu a realizat în anul 2017 venituri în cuantum de 76.864 lei.

Apostoliceanu deține și o firmă (în asociere cu un membru al familiei), Double Stand Alex SRL, care are ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul al textilelor.

Nu știm dacă Apostoliceanu se ocupă efectiv de administrarea societății, având în vedere că este foarte ocupat, funcția de viceprimar fiind una extrem de solicitantă, noi sperăm că nu, pentru că datele financiare pe anul 2017 indică faptul că societatea este în pierdere (cu o sumă de 6.444 lei), având datorii de 219.534 lei.

Rămânem cu speranța că lipsa performanțelor în materie de managament al firmei personale este cauzată de faptul că viceprimarul Apostoliceanu este implicat 100% în actvitățile de administrare a orașului, acestea primând față de interesul personal. În fond, Sorin Apostoliceanu este în slujba cetățenilor.

Referitor la societatea Double Stand Alex SRL, conform clasificării CAEN 4751, aceasta nu ar avea voie să comercializeze, articole de îmbrăcăminte, lucru care însă se întâmplă, având un punct de desfacere în incinta magazinului "Sportul".

Conform declarației de avere, Sorin Apostoliceanu deține două terenuri, două clădiri, și un autoturism marca Opel. Totodată, viceprimarul trebuie să restituie suma de 30.000 de franci elvețieni, credit scadent în anul 2037.

Adauga comentariu