S-a încheiat primul stagiu de pregătire pentru FC Argeș. Noutățile din lotul piteștenilor

FC Argeș a finalizat primul stagiu de pregătire centralaizată din această perioadă precompetițională, desfășurat în orașul Basarabilor, la Curtea de Argeș.

Principalul echipei piteștene, Emil Săndoi, s-a declarat mulțumit de modul în care fotbaliștii alb-violeți au răspuns antrenamentelor.

"Echipa a beneficiat de condiții de pregătire foarte bune, am avut la dispoziție terenul de antrenament și sala de sport, cazarea a fost la Hotel Posada, pregătirea a fost una fără reproș. Au fost și doi jucători care au avut unele probleme de sănătate pe finalul cantonamentului, Panait și Udrea, ei au avut un program separat.
A fost acel joc amical cu cei de la Curtea de Argeș (ACS Bararabi Curtea de Argeş n.r.), un scor de 4-0, multe alte ocazii, dar rezultatul nu este important în această perioadă de pregătire.
Astăzi s-a încheiat acest prim stagiu de pregătire, echipa va rămâne în Pitești, vom avea un joc amical cu Academica Clinceni, sâmbătă, 14 iulie, la ora 11.00, iar marți, 17 iulie, un alt joc împotriva celor de la FC Balotești."

În perioada desfășurării acestui stagiu de pregătire centralizată au fost testați mai mulți jucători, unii dintre ei au semnat deja cu FC Argeș sau urmează să o facă în zilele următoare: Alin Buleică, Costinel Gugu, Andrei Ureche - portarul sub 21 de ani, cei doi fundași centrali, Grigore Turda - de la Pandurii Târgu Jiu și Raul Hreniuc de la Academica Clinceni.

Va urma un al doilea stagiu de pregătire, in aceeași locatie, la Curtea de Argeș, în perioada 17 - 21 iulie.

foto credit: Fotbal Club Arges - Facebook

Adauga comentariu