Viceprimarul S. Apostoliceanu, despre presa locală: “Niște minciuni crase”


Viceprimarul Sorin Apostoliceanu nu pierde nicio ocazie de a critica presa. La Primăria Pitești a avut loc o dezbatere publică privind construirea viitorului mall de pe Lânăriei. Viceprimarul a ținut să urecheze presa, a cărei muncă o cataloghează ca fiind “o minciună crasă”.

“Au fost niște articole, niște minciuni crase, acest pasaj va lega Lânăriei de Bulevardul Republicii. Nu este vorba despre un pasaj care va ajunge doar la mall. Este vorba despre un pasaj de utilitate publică. Acest pasaj nu va trece peste case, așa cum s-a scris în presă. Aș ruga presa locală să nu mai înghită toate minciunile ca rața. Nu mai există presă care să ceară și puncte de vedere. Scrie fiecare doar din auzite, fără un punct de vedere oficial.”, a spus Apostoliceanu.

Păi, domnule viceprimar, poate dacă ați comunica mai mult cu presa, ne referim instituțional, nu doar prin anumite grupuri de pe Facebook, dacă nu ați mai bloca orice ziarist care nu scrie numai pe placul dumneavoastră, jurnaliștii din Pitești ar avea șansa să informeze având toate datele pe masa redacțiilor. Până atunci însă, vă sfătuim să vă exercitați meseria pentru care sunteți plătit, și să nu mai faceți pe redactorul șef atunci când îi prindeți pe ziariști în primăria cetățenilor Piteștiului.

Foto - reacția viceprimarului la vederea unui aparat foto, în ședința Consiliului Local Pitești.

 

Adauga comentariu