Video. Baschet – jucători, antrenor, staff în genunchi, la șmotru, înainte de memorialul Georgel Ziguli. Directorul DJTS face ce știe mai bine, aruncă vina pe alții

Vineri şi sâmbătă, Sala Sporturilor Trivale, Pitești va fi gazda celei de-a treia ediţii a Memorialului Georgel Ziguli.
Competiția la care vor participa SCM U Craiova, Dinamo Ştiinţa Bucureşti şi BCM U Piteşti se organizează în memoria celui mai valoros antrenor din baschetul argeşean, decedat acum trei ani în urma unui stop cardiac.

Pentru un eveniment cu dublă semnificație, dintre care una de suflet și mândrie locală, te-ai aștepta ca pregătirile să se desfășoare în cel mai mic detaliu. Doar că Direcția Județeană pentru Sport, în administrarea cărei se află Sala Sporturilor, dă dovadă de o apăsătoare indiferență. Miercuri seara, jucători, antrenor, personal auxiliar și directorul clubului, toți curațau în genunchi podeaua.

Contactat telefonic de Știri de Argeș, directorul DJTS Argeș Laurențiu Achimescu pasează responsabilitatea.

Reporter: Există probleme de ordin administrativ, nu aveți personal la curățenie, substanțe? Aseara jucătorii și antrenorul spălau pe jos, este normal așa ceva?

Laurențiu Achimescu, director DJTS: La întrebarea asta nu pot să vă răspund, avem personal de întreținere …dar nu stiu…nu am fost aseară. Nu vreau să arunc vina, dar sunați-l pe Răzvan Tunaru el se ocupă de întrețienere….

Reporter: Domnule director, nu este prima dată când se întâmplă asta….

Laurențiu Achimescu: Chiar nu știu ce să zic, vorbiți cu Răzvan Tunaru.

Ca să-i facem pe plac directorului DJTS, care spune că nu știe ce se întâmplă în curtea sa, deși este șef la DJTS din timpuri imemoriale, l-am sunat și pe Răzvan Tunaru și așa cum ne așteptam – fără succes. Lăsați, domnule director, nu vă bateți capul, se ocupă sportivii și de curățenie. Dumneavoastră și Răzvan, alt băiat care se află în lumea sportului de când era “mic” și degeaba, aveți treburi mai importante, așa cum mi-ați spus la telefon: “Sunt cu niște hârtii…” Povara oricărui bugetar - hârtiile!

PS. Să aibă ce povesti și stranierii din SUA, Croația, Suedia etc care joacă la BCM U FC ARGEȘ PITEȘTI, când se întorc acasă!

 

 

Adauga comentariu