Video. Cumpărătorii apartamentelor construite de Nicola Inquieto, față în față cu soția acestuia și cu lichidatorul judiciar

După ce controversatul om de afaceri, Nicola Inquieto, a fost arestat și ulterior extrădat în Italia, autoritățile italiene instituind sechestru asigurator asupra proprietăților deținute de acesta în România, 150 de oameni au ajuns în pragul disperării, după ce au rămas cu ochii în soare, și cu banii dați ca avans la apartamente, și cu rațe de sute de euro pe lună, și mai ales în imposibilitatea de a li se termina apartamentele pentru care au semnat contractele.

Astăzi, 17 septembrie 2018, la Pitești, a avut loc o întâlnire între cei 150 de piteșteni, dezvoltatorul imobiliar, Daniela Construcții SRL, firmă deținută de Inquieto Petrescu Ioana Andreea, și reprezentanții lichidatorului de la Satu Mare – INSOLVENȚA SM SPRL. 

La întâlnire a participat și Inquieto Petrescu Ioana Andreea, soția lui Nicola Inquieto, însoțită de avocatul firmei.

Așa cum era de așteptat, discuțiile au fost foarte aprinse, oamenii fiind foarte nemulțumiți, mulți dintre ei ajungând la limita răbdării, având în vedere că riscul de a-și pierde toți banii pe care i-au plătit, este foarte mare.

Deși societatea Daniela Construcții SRL a propus schimbarea licidatorului judiciar - INSOLVENȚA SM SPRL, în urma votulurilor exprimate, acesta a fost păstrat în continuare. Următoarea întâlnire între părți, va avea loc pe 25 octombrie 2018. 

Adauga comentariu