Video. Gara din Videle, după chipul și asemănarea Guvernului de Teleorman! O epavă cu toalete infecte și haite de câini flămânzi. Ce spun CFR și Primăria Videle

Regiunea Teleorman a devenit o Mecca a politicii românești, dând nume de referință precum Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă sau Carmen Dan. Orașul Videle nu se dezminte nici el devenind un nucleu prin ministrul MAI, Carmen Dan, care și-a început cariera strălucitoare lucrând ca secretară la o școală din oraș. Cu așa reprezentanți te-ai aștepta ca zona să se învârtă după soare. Fals.

… Și să începem cu poarta de intrare în oraș -  Gara Videle. Unul dintre cele mai importante noduri feroviare, pe aici trecând trenuri care ajung până în Turcia și până în vestul Europei.

Panoramă cu patrupede….

Intrăm în clădire și continuăm cu toaletele, un adevărat focar de infecție. Deși mizeria domnea peste tot, un angajat ceartă o fetiță  pentru că a scăpat pe jos un servețel după care își îndreaptă atenția asupra persoanei care filma, amenintând-o că va chema poliția dacă mai înregistrează. Nu se sperie nimeni de nenea de la WC și se continuă filmarea toaletelor în toată splendoarea lor…

Gara Videle nu există nici pentru CFR


Reporterii Știri de Argeș încearcă să ia legătura cu cineva de la Gara Videle, pentru un punct de vedere. Nu se poate pentru că instituția nu are afișat nici un număr de telefon. Sunăm la CFR, sediul central.

Reporter: Bună ziua, ce număr de telefon are Gara din Videle?
Funcționar CFR: Stați să caut....(n.r - Pe fundal se aude o voce întrebând iritată: “Dar pentru ce-i trebuie?”). După câteva minute de așteptare în telefon, vine și răspunsul:
GARA VIDELE NU OFERĂ INFORMAȚII TELEFONICE!!!

Adică în 2018, în era tehnologiei, tot românul fiind conectat la internet, în orașul ministrului Carmen Dan nu există telefoane, nici măcar cu fir??? Sperăm să aflați și dumneavoastră cei de la CFR pentru ce ne trebuia un număr de telefon și mai ales cum arată gara dvs…

Ce spune primarul din Videle – Vom face, vom drege…

Sunăm la Primăria Videle. După ce îi prezentăm subiectul, primarul Nicolae Bădănoiu ne explică:

Din partea autorităților a existat tot sprijinul, puteți să o întrebați pe șefa de gară. (N.R – Noi am fi întrebat-o dacă ar fi existat un telefon la Gara Videle.), ne-am implicat – tundem iarba, toaletăm pomii, facem curat. Acum suntem într-un proces de modernizare, se lucrează în jurul gării, se mai face o parcare la 200 de metri. Am fost și la Ministerul Transporturilor și ni s-a promis că și gara din Videle va intra într-un proces de reabilitare.

Sună promițător și aproape că ne-am entuziasmat și noi, aici la Argeș, de bucuria vecinilor noștri, doar că ne-am dezumflat repede -  cei de la minister n-au avansat și un termen pentru începerea lucrărilor. Este cam ca la noi cu autostrada Pitești -  Sibiu...Se va face…

Îi subliniem primarului că totuși câinii aparțin de Videle și nu de Ministerul Transportului și măcar aici s-ar putea interveni. Domnul primar, destul de alunecos, ne îndreaptă spre altă pantă: că oamenii îi aduc din zonele limitrofe, că nu este civilizație… Corect, așa este. Dar nici interes pentru “colectarea”lor… Dar dacă toaletele arată cum arată, ce pretenții să mai avem la niște biete animale care nu se fac vinovate de prezența lor acolo… Il lăsam pe primarul de la Videle cu promisunile primite de Guvernul de Teleorman și îi urăm succes. Vom reveni la Videle și cu alte ocazii și subiecte.

 

 

Adauga comentariu