Video. Răspunsul devastator al șefului de la întreținerea Sălii Sportului, despre băieții de la baschet care spală pe jos podeaua! Prin urmare, firmele de curățenie din Pitești vor intra în faliment!

Aseară, după ora 21.00, redactorii Știri de Argeș au mers la Sala Sporturilor din Trivale, unde vineri şi sâmbătă va fi gazduită cea de-a treia ediţie a Memorialului Georgel Ziguli.
La această competiția vor participa SCM U Craiova, Dinamo Ştiinţa Bucureşti şi BCM U Pitești.

Pentru un eveniment cu dublă semnificație, dintre care una de suflet și mândrie locală, te-ai aștepta ca pregătirile să se desfășoare în cel mai mic detaliu. Doar că Direcția Județeană pentru Sport, în administrarea cărei se află Sala Sporturilor, dă dovadă de o apăsătoare indiferență. Miercuri seara, jucători, antrenor, personal auxiliar și director, toți curațau în genunchi podeaua.

Contactat telefonic de Știri de Argeș, directorul DJTS Argeș Laurențiu Achimescu, pasează responsabilitatea către Răzvan Tunaru, responsabil cu întreținerea. Deși, inițial Tunaru nu a răspuns la telefon, după apariția materialului acesta a revenit.

Răzvan Tunaru: M-ați sunat, eram la Prefectură! Nu i-am pus noi, domnișoară, să spele pe jos!  A fost doleanța lor. Au zis că după cei de la handbal să-i lăsăm să spele pe acolo. I-am lăsat...de fapt, Nini (nr-Florin Nini, antrenor BCM U Pitești) era în pâine și la Galați, așa făcea el...

Aaa, păi de ce n-ați zis așa de la început? Dacă știam că băieții de la baschet au hobby-uri din astea, făceam un mic trafic de influență la directorul Dragoș Șerban, să mi-i trimită și mie o tură, că am niște geamuri nespălate de la Paști. Ei înalți, eu cu indicațiile, îi luam pâinea de la gură lui Nini. Dacă mai venea și directorul cu mopul, ca aseară, aveam cea mai tare echipă de menajere.

Domne, dacă nu iese bine campionatul asta, îi așteptăm la munca de jos, la propriu. N-am știut noi că echipa de baschet a Piteștiului, din care fac parte americani, suedezi, sârbi are astfel de inclinații neortodoxe, că veneam mai devreme la sală. Dar, promitem, că nu vom mai rata nicio sesiune...casnică!

PS. Cu limba în care vom comunica va fi ma greu, dar mopul este universal, exact ca limbajul dragostei…pentru sport!

Citeste si https://www.stiridearges.ro/video-baschet-jucatori-antrenor-staff-genunchi-la-smotru-inainte-de-memorialul-georgel-ziguli-directorul-djts-face-ce-stie-mai-bine-arunca-vina-pe-altii

 

 

Adauga comentariu