Video. Vulturii nu zboară pe ploaie. FC Argeș - ACS Energeticianul 0-0

FC Argeș și ACS Energeticianul au încheiat la egalitate, 0 - 0, într-o partidă disputată în cadrul etapei a cincea a ligii secunde.

Disputa de pe stadionul Nicolae Dobrin a fost una echilibrată, un joc de uzură, cu puține ocazii de gol. Dirijați din tribuna de Emil Săndoi - care a primit o suspendare de două etape în urma "deposedării" din partida precedentă de la Târgoviște, alb-violeții au amenințat poarta oaspeților prin Buhăescu și Raul Costin. Oaspeții au replicat prin Vlad Rusu, dar tabela a rămas intactă până la pauză.

După reluarea jocului, prestația celor două echipe a fost influențată în mod vizibil de furtuna care s-a abătut asupra arenei din Trivale. La fel de afectați au fost și majoritatea celor 3000 de spectatori care au avut dificultăți majore în încercarea de a părăsi tribunele, porțile dinspre Sala Sporturilor fiind închise.

FC Argeș a încercat să impună ritmul și a ratat cea mai mare ocazie prin Alin Buleică, care în minutul 70 a trimis cu capul, balonul fiind reținut de portarul advers. Buhăescu l-a pus și el la încercare pe Moldovan, dar goalkeper-ul oaspeților a respins în corner.

La final, tabela a arătat un scor alb. În urma acestui rezultat, FC Argeș ocupa poziția a 8-a, cu 9 puncte acumulate după 5 etape.

Emil Sandoi a mulțumit suporterilor care au susținut echipa pe toată durata partidei. Tehnicianul alb-violeților a precizat și faptul că a avut la dispoziție doar 16 jucători apți pentru partida cu Energeticianul.

FC Argeș: Ureche - Şerban, Hreniuc, Turda, Gugu - Şerbănică, Panait, Costin, Tăbăcariu - Buleică, Buhăescu. 
Rezerve: Popescu, Nilă, Tofan, Oancea, Vişa, Cătălin Barbu, Alin Popa. 
Antrenor: Emil Săndoi.

ACS Energeticianul: Moldovan - Dragu, Lung, Ioniță, Tomozei - Enache, Neacşa, Călin Cristea, Neagu - Nicoară, Vlad Rusu. 
Rezerve: Miron, Ninu, Petre, Stoenac, Tudorache, Cioiu, Ionică. 
Antrenor: Cristi Dulca.

 

Adauga comentariu