Angajații de la LEONI, acuzații la adresa conducerii: “Nici la toaletă nu ne lasă, este umilitor să lucrezi la ei”

Mai mulți angajați ai societății  LEONI WIRING SYSTEMS PITESTI SRL s-au adresat redacției noastre povestind despre modul cum  sunt tratați în fabrică. Aceștia susțin că sunt umiliți, li se încalcă anumite drepturi iar în consencință iși dau demisia în bloc.

"Am fost ieri la Leoni, mi-am dat demisia, cu mine si-au mai dat demisia alte doua colege de echipă. Nu ne-au lasat să scriem motivul real al demisiei. Se țipa la oameni, am fost jigniți mereu, nu respectă drepturile( dreptul de a merge la toaletă când ai nevoie,dreptul de a fi ascultat când ai nevoie de ajutor) nu îți cheamă ambulanța în cazul în care ai nevoie de ajutor... Au plecat,doar luni, 81 de angajati.Eu am avut nevoie de ajutor medical si a trebuit sa chem pe cineva sa vină să ma ia să pot merge la spital.Nu au chemat ambulanța motivând că au un audit mare și nu pot justifica prezența ambulanței."

In schimb managerii de la sediul central Leoni neagă acuzațiile aduse:

“Au existat niște demisii în prima zi de după concediu, pe 20 august, dar numărul lor nu este atât de mare. Despre incidentul cu ambulanța, nu știm, dar vom verifica. Noi avem cabinet medical la fabric, dar vom verifica. Avem acum în dezbatere un plan de maganement care vizează schimbarea atitudinii tuturor angajaților, de la cel necalificat și până la manageri.”,

a declarat pentru Știri de Argeș, Ramona Raicu.

In 2017, LEONI WIRING SYSTEMS PITESTI SRL avut o cifră de afaceri  726 677 305 lei și un venit de 5.535.828  lei, filiala de la Bascov numărând  3.000 de angajați.

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu