APĂ pe STADIONUL FC Argeș! Știri de Argeș propune – Jandarmeria Argeș răspunde!

Tot începutul de sezon, meciurile echipei FC Argeș s-au jucat la ore caniculare, decizie care i-a îndepărtat pe suporteri de stadion, cu atât mai mult cu cât în incinta arenei Nicoale Dobrin nu ai voie cu sticle de plastic cu apă. Nu cred că mai este nevoie să spunem ca printre suporteri se află și copii de vârsta grădiniței.

Redactorii  Știri de Argeș au mers în două deplasări, la Târgoviște și Slatina, orașe mai puțin importante ca Piteștiul unde, culmea, inclusiv galeria a fost lăsată pe stadion cu apă. La Târgoviște s-a intrat cu baxuri de apă, singura condiție fiind ca să li se scoată capacele la sticle, iar la Slatina nici măcar condiția asta nu a existat. Repet – valabil pentru toată lumea: suporteri, staff, presă, galerie. 

Cum de la conducerea clubului FCA Argeș am aflat că deși s-a propus măsura de a fi lasată lumea pe stadion cu sticla de apă desfăcută, Jandarmeria a refuzat, astăzi am luat legătura cu inspectorul șef al Jandarmeriei Argeș, colonelul Lupescu Gheorghe.

Lupescu Gheorghe: Eu am spus mereu că o sticlă nu ar fi o mare problemă, dar așa s-a stabilit cu organizatorii de cluburi din Argeș, să nu fie lăsați cu sticle că pot băga ceva în ele și arunca...
Reporter: Domnule comandant, la Târgoviște a fost lăsată inclusiv galeria cu apă, care a fost prezentă în număr mare, nu cred că noi avem o galerie problematică...dați-le voie să intre cu sticlele desfăcute. S-a jucat la ora 13-00 și oamenii de pe stadion nu aveau pic de apă, plus că erau prezenți și copii...
Lupescu Gheorghe: Vă promit în mod solemn că luni voi rezolva această problemă și toată lumea va putea să intre cu apă pe stadionul Nicolae Dobrin.
Reporter: Vă mulțumim și vă stimăm!

Așadar, Jandarmeria Argeș este deschisă la dialog și propuneri, asta dacă există și interesul de partea cealaltă pentru rezolvarea unei banale probleme ca APĂ DE BĂUT LA 40 DE GRADE CELSIUS!!!

 

 

Adauga comentariu