Apel către Cornel Ionică. Excelența voastră, domnule primar, vă rugăm, veniți acasă!

Domnule primar, în numele tuturor cetățenilor care cred în administrația dumneavoastră şi care recunosc că Piteștiul a atins apogeul dezvoltării edilitare, vă rugăm, să vă întoarceți urgent acasă. Au trecut doar câteva zile de când ați plecat, și am constatat ce înseamnă lipsa unui lider, a unei mâini forte. Peste tot domenește haosul, toate sunt alandala, ne facem de râs cu fiecare zi care trece. 

Nimeni nu mai respectă liniile trasate de dumneavoastră, vin oaspeți din toată țara și află surprinși că manifestarea organizată în premiera la Pitești - Street Food Festival - n-a început la ora 13.00, așa cum era programat inițial, ci abia pe la 17.00... stăm cu frică la fiecare ploaie mai mare, să nu ne ia apele, e păcat de lalele, ați văzut ce frumos a fost la Simfonie, ne-a lăudat o țară întreagă, chiar dacă s-au mai dat unii peste cap, de ciudă.

Ne temem ca nu cumva, cei care vă țin locul, să facă vreo boacănă și mai mare, să anuleze vreun concert. Vă imaginați ce s-ar întâmpla dacă, Doamne ferește, s-ar anula concertul lui Smiley... ne facem de tot rahatul, atâția bani plătiți, plus faptul că e și el piteștean... ne bate obrazul.
Și apoi dom' primar, între noi fie vorba, degeaba cântă băiatul ăsta, dacă nu sunteți dumneavoastră pe scenă să-l întâmpinați cu un buchet de flori... Ce vor zice cei 40.000 - 50.000 de piteșteni? 

Am văzut că nici pe Facebook nu mai comunicați, înțelegem că e scump internetul în State, dar poate reușiți, totuși, să luați legătura cu Andreea, să vă păsuiască până vă întoarceți în țară. 

Având în vedere toate aceste probleme, domnule primar, vă rugăm, întoarceți-vă acasă, să ne bucurăm împreună de Zilele Piteștiului. 

Adauga comentariu