Argeş: Ofiţer de informaţii, candidat la primărie! Păzea, vine" Doi şi un sfert"!

Adrian Miuţescu, preşedintele Partidului Naţional Liberal Argeş,  propune ca la Primăria oraşului Ştefăneşti să fie primar chestorul (r) George Păltineanu, fostul şef al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Argeş şi fost director al Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor. Şcolit la Serviciul Arme şi Muniţii, iar mai apoi la Investigarea Fraudelor Economico Financiare la IPJ Argeş, a urcat rapid în ierarhia militară, până la gradul de chestor. Pensionat în 2016, Păltineanu s-a alăturat liberalilor argeşeni în toamna anului trecut, fiind înscris în Organizaţia PNL Ştefăneşti. Până în prezent nu s-a afişat cu staful liberalilor (probabil defect profesional),  însă după ce va trece de perioada de ucenicie în PNL este posibil să tindă la funcţii pe măsură.

Chestorul locuieşte în oraşul brătienilor (Ştefăneşti),  într-un cartier rezidenţial, de lux, unde oameni politici, medici şi magistraţi îşi au domiciliul.


Viziunea preşedintelui PNL, Adrian Miuţescu, ar trebui luată în calcul având în vedere că la Ştefăneşti primarul Jenica Dumitru şi viceprimarul Ion Mihalcea nu fac altceva decât să-şi "spele" rufele în public, fapt ce a dus la nenumărate nemulţumiri, proteste şi mitinguri din partea cetăţenilor care au fost dezamăgiţi de alegerea făcută. În ultima perioadă la Ştefăneşti, incompetenţa, intriga şi scandalurile se ţin lanţ, scandalurile ţinându-se ca boala de omul sănătos. Chiar zilele trecute a avut loc un protest al cetăţenilor din comună, unde se  cerea demisia viceprimarului.  Nu că primăriţa, Jenica Dumitru, ar fi mai de Doamne ajută! Deliciul scandalului este dat de faptul că atât vicele, cât şi primăriţa, fac parte din acelaşi partid - PSD.

 

 

Adauga comentariu