În ATENȚIA AGENȚIEI DE MEDIU: Moșoaia a devenit o groapă de GUNOI

Degeaba a devenit comuna Moșoaia o extensie a Piteștiului, în sensul că mulți orășeni și-au făcut case aici, pentru că de cum au dat de iarbă verde s-au pus pe aruncat gunoaie. Pe semne, că nu le priește în natură. Mai mult, aceștia nu s-au limitat să arunce gunoiul doar pe domeniul public, ci și pe terenul privat al unui vecin.

Mihai Vătafu, unul dintre locatarii din zonă, ne-a povestit: O parte dintre cei ce locuiesc pe strada Livezii dar și a celor ce locuiesc în imediata apropiere a Străzii Livezii(Calea Drăgășani numerele 51,52,53,54,55,56,57,168,171,172,etc) își bat joc de comuna noastră aruncând gunoiul menajer și chiar resturi de la construcții, ba chiar și un câine mort. Ce-i drept, că și din Pitești vin să arunce tot felul de gunoaie, chiar și pământ și moloz. Am făcut sesizare la Primăria Moșoaia, și ei cunosc situația, dar spun că vin de la Pitești și descarcă aici gunoi. Atunci să monteze o cameră de supraveghere, să vedem cine e vinovat. Noi locatarii de pe Livezii ne-am mai certat cu cei pe care îi vedeam că aruncă, mai aveam puțin și ne luam și la bătaie, dar tot continuă să vină. Este dezastru ecologic acolo.

Chiar Agenție de Mediu mai avem? Că de ani de zile presa nu mai știe nimic de funcționarii statului romând de aici. Haideți, că au trecut și sărbătorile, puneți-vă puțin în mișcare și mai luați județul asta la verificat. Dacă nu știți unde e Moșoaia, vă ghidăm noi: luați-o pe Trivale, în sus, și imediat după sensul giratoriu, mai mergeți câteva minute și dați peste Moșoaia. Este un indicator mare la intrare, dacă gunoaiele nu vă sar în ochi.

Comentarii

Robin Gabriel

12.04.2018 21:14

https://m.facebook.com/groups/871273822931238?view=permalink&id=1699473533444592

Adauga comentariu