Băiețaș, nu te mai umfla că-ți plesnește vreun tatuaj! Reporterii Știri de Argeș, amenințați de asta mic. Să ne distrăm puțin cu gramatica lui

După cum cititorii noștri știu, Știri de Argeș are o rubrică ce se numește FOTOGRAFILA și unde prezentăm sub formă de pamflet vizual diferite instantanee din oraș. Vineri, am primit de la cititorii noștri fideli o fotografie cu.. să-i ziceam o doamnă, care se întinsense pe băncile din centrul orașului. Insotiță de un text în care nu am adus jignire nimănui, am prezentat-o la rubrica respectivă ca o simplă imagine din oraș, material care poate fi citit AICI.

La puțin timp am fost sunați de ginerele femeii, Alex Neacșa care ne-a spus că poza respectivă a apărut pe Facebook-ul său și că râde lumea de soacră-sa, acum după ce a apărut și la noi. Bine, am înțeles ideea și i-am blurat fața soacrei desculțe. 

De atunci a început o hărțuire a sa și a nemurilor sale din Războieni, însoțită de jigniri și amenințări pe care le vom reda întocmai. Mai mult, Alex Neacșa s-a apucat și de o hărțuire în mediul online unde postează profilele redactorilor Știri de Argeș.
Nu înțelegem supărarea acestui nene tatuat, cu atât mai mult cu cât BĂȘCĂLIA au făcut-o ei, cei din familia femeii de pe bancă, pe pagina lor, iar Știri de Argeș doar a prezentat o imagine din centrul orașului. Singura vina a noastră a fost faptul că nu am știut că apăruse mai întâi într-o miștocăreală ieftină chiar pe pagina ginerului său.

În mod normal, nu i-am fi răspuns băiețașului din Războieni, amenințări am primit multe și de la BĂIEȚI care reprezintă ceva, și vom mai primi, doar că vrem să profităm de noua lege care vizează hărțuirea și intimidarea în mediul on-line. Hai, sctir, creatură cu tatuaje făcute cu pixul fără mină. Ne vedem la toamnă la tribunal! (Pentru citirea mesajelor, click pe fiecare în parte. Din respect pentru cititori nu le-am prezentat direct.)

 

Adauga comentariu