Barça Academy revine la Cluj! Camp-uri de fotbal și baschet în 2019! Au început deja înscrierile!

Cluj-Napoca a găzduit în toamna anului trecut primul camp Barça Academy din România, entuziasmul celor peste 160 de copii care au invadat Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” fiind deosebit. Și în acest an, sloganul ”A Way To Play. A Way To Grow” va pune stăpânire pe Cluj-Napoca, mai cu seamă că organizatorii vor pune în scenă două camp-uri în această vară, unul de fotbal și, în premieră pentru țara noastră, unul de baschet.

Organizatorii Barça Academy Cluj-Napoca, Asociația Professional Sport Solutions, împreună cu partenerul Sport Advisor promit ca valorile cu care FC Barcelona s-a impus drept cel mai mare club sportiv din lume să fie respectate întru totul la Cluj-Napoca.

Cele două camp-uri clujene, care pun România pe harta impresionantă a locațiilor Barça Academy, vor avea loc în perioada 24-29 iunie (fotbal) și 1-6 iulie (baschet), înscrierile pentru cele două evenimente demarând deja. Cei care vor să își educe copiii în spiritul și valorile promovate de FC Barcelona o pot face pe site-ul oficial al competiției, www.barcaacademy.ro.

Barça Academy Cluj-Napoca se desfășoară sub responsabilitatea direcției sport a școlii de fotbal FC Barcelona, care oferă antrenori, programe de antrenament și stabilește liniile de orientare pe care aceste camp-uri trebuie să le urmeze.

Barça Academy Cluj-Napoca este o tabără care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani. Programul este implementat în acord cu filosofia și strategia FC Barcelona. Peste 30.000 de copii din întreaga lume au optat în decursul timpului pentru taberele organizate de FC Barcelona, iar rezultatele au fost extraordinare.

Obiectivele Barça Academy sunt definirea unui model cuprinzator de educație, dezvoltarea pasiunii pentru sport, transmiterea valorilor reprezentate de FC Barcelona prin proiectele sale, astfel încât acestea să ajungă în fiecare colț al lumii, împărtășind filosofia și viziunea clubului. Începând cu anul 2018, orașul Cluj-Napoca a fost pus pe harta internațională a campurilor de pregătire Barça Academy, prin organizarea primei ediții a unui camp de fotbal în perioada 4-8 septembrie 2018.

Această metodă de școlarizare, exportată în restul lumii, încearcă să extindă modelul Barça și să promoveze metodologia clubului la nivel internațional. Metodologia de formare a clubului FC Barcelona a fost un exemplu de predare, dezvoltare, excelență și succes în cluburi de fotbal din întreaga lume în ultimii 20 de ani.

Staff-ul tehnic este format din 3-4 antrenori (în funcție de sport) și 1 coordonator din cadrul FC Barcelona. În cadrul antrenamentelor aceștia sunt asistați de către antrenori locali.

Mai multe detalii, precum și informații despre tarife și discounturi se pot afla pe site-ul oficial al camp-ului, www.barcaacademy.ro.

Adauga comentariu