BCM U FC Argeș Pitești a câștigat a treia ediție a Memorialului Georgel Ziguli

BCM U FC Argeș Pitești a învins cu scorul de 105-98 Dinamo Știința București și a câștigt cea de-a treia ediție a Memorialului Georgel Ziguli,  turneu dedicat fostului antrenor și director al echipei de baschet BCM U FC Argeș Pitești, Georgel Ziguli.

Înainte de inceperea partidei a avut loc prezentarea lotului echipei piteștene, unul care a suferit schimbări majore, din formația care a evoluat în sezonul trecut regăsindu-se doar patru jucători.

Florin Nini, noul tehnician al alb-violeților nu are o misiune ușoară în încercarea de a-și capacita echipa pentru a obține o clasare superioară celei din sezonul trecut, cu atât mai mult cu cât lipsa de omogenitate poate fi un handicap greu de depășit.

Meciul a fost unul echilibrat, Dinamo oferind o replică pe măsură. În cele din urmă, experiența unor jucători ca Tony Bishop, Max Korniienko sau Ivan Siriscevic a înclinat balanța în favoarea gazdelor.

Piteștenii așteaptă cu optimism debutul noului sezon al Ligii Naționale de Baschet, ediție în care își propun o clasare pe podium.

Adauga comentariu