Bring Me The Horizon au adus o avalanșă de emoții la Electric Castle – VIDEO

“It’s like an avalanche” (“E ca o avalanșă”) – așa sună un vers din refrenul unei melodii a trupei Bring Me The Horizon. Așa e de fapt toată muzica lor: o avalanșă de emoții de toate felurile. Te ridică pe culmile extazului, te coboară în cele mai întunecate colțuri ale sufletului, te fac să zâmbești, să sari în sus de bucurie, să plângi. O avalanșă a fost și concertul lor de sâmbătă seara de la Electric Castle.

Britanicii de la Bring Me The Horizon au venit pentru a doua oară la Bonțida. În 2016 când au concertat prima dată aici, erau mai degrabă o trupă underground de death-core. Între timp, au crescut, au adoptat și o tentă comercială, show-urile lor au devenit mai spectaculoase, așa că sâmbătă seara, au fost headlinerii zilei a 4-a Electric Castle. Și-au păstrat însă mesajul răscolitor îmbrăcat în muzică - “Cut me open and tell me what’s inside/Diagnoze me…”. 

Au adus pentru fanii de la Electric melodii de pe noul album, dar au cântat și piese mai vechi. S-au jucat cu focul, vocalul Oli Sykes a schimbat mai multe ținute, au avut dansatoare, proiecții pe un ecran gigant și confetti. Fanii, de la copii de 9-10 ani, până la rockeri trecuți de 50 de ani, au cântat cu Bring Me The Horizon, au sărit și au făcut nelipsitul mosh-pit. La fel ca și Limp Bizkit, joi seara, un fan a fost chemat din public să urce pe scenă și să cânte o melodie împreună cu Ollie. Momentul a părut aranjat, dar chiar și așa, a fost special.

Nu a lipsit nici Amber Galloway, care a tradus muzica britanicilor pentru persoanele cu dizabilități de auz.

Citește și:

Amber Galloway traduce muzica de la Electric Castle pentru persoanele cu deficiențe de auz - VIDEO

Bring Me The Horizon s-au înființat în 2004 în Sheffield, Marea Britanie. Primul lor album a fost lansat în 2006. În 2010, numele lor a început să fie cunoscut pe scenele internaționale, iar trei ani mai târziu au intrat în topurile muzicale. Cel mai recent album al lor, “Amo”, a fost lansat în ianuarie 2019.

sursa foto: Facebook Electric Castle

Adauga comentariu