Ca să nu mai cadă în ispită, conducerea APĂ CANAL le-a tăiat netul angajaților. Aceștia vor primi abace, tăbliță și cretă

Ca să nu mai existe accesul la documente pe care scrie negru pe alb cum unii angajați, chiar cu funcții, fură pe față "apă și canal" (DETALII AICI), conducerea societății le-a tăiat accesul la interent. Mai întâi, conducerea Apă Canal 2 000 S.A i-a solicitat firmei IT care se ocupă de softul societății – Warpsoft - să înainteze o cerere către directorul societății (lovitură cu mantă) pentru a vedea cine a accesat contul respectivului angajat prins la furat. Verificând, aceștia au nominalizat câțiva angajați care au accesat contul, dar, ce ironie ei faceu parte din Departamentul de Control, fiind cei care au descoperit frauda șefei de la Stația de Epurare. (Detalii AICI) 

Mai mult, măsurile stalinsite au mers până la verificarea tuturor site-urilor pe care au stat angajații și au culminat cu tăierea internetului. Doar anumiți angajați, mai apropiați conducerii, mai au privilegiul să vadă cum arată keyboard-ul și să se mai joace cu mouse-ul. Bravo, dom' director, le știți bine cu tehnica asta modernă! V-ați pregătit când erați dumneavostră educator. Să știți că lumea a mai avansat de la cretă și tăbliță, lăsați-i și pe ai dumneavoastră să-și ușureze munca datorită beneficiilor pe care le oferă calculatorul. Nu, nu vă luați după Becali, nu e lucru drăcesc.

Adauga comentariu