Calea Craiovei rămâne închisă din cauza incapacității edililor, nu din cauza căldurii

Strada Calea Craiovei din Pitești este supusă unui proces de modernizare prin adăugarea celei de-a treia benzi de circulație și amenajarea unei bretele de legătură spre dreapta, intersectând bulevardul Frații Golești.

Primăria  Pitești a anunțat pe pagina de Facebook ca în perioada 04.08.2018 (orele 07,30) - 06.08. 2018 (orele 07,30) că tronsonul respectiv va fi blocat în totalitate pentru circulația autovehiculelor din cauza lucrărilor care se vor executa în aceasă zonă.

După apariția materialului în care Știri de Argeș sancționa lipsa de punctualitate a edililor piteșteni (detalii AICI), în mediul online au apărut o mulțime de susinători "dezinteresați" ai administrației Ionică, care spuneau că o întârziere de câteva ore nu contează. 

A apărut chiar și un update postat pe pagina de Facebook a celui mai activ viceprimar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu, care îi anunța pe piteșteni că lucrările sunt gata, dar sensul de coborâre va rămâne închis până marți dimineața, motivul invocat fiind temperaturile foarte ridicate.

Astăzi, marți 7 august 2018, la ora redactării acestui articol (17.30) situația se prezintă la fel: strada este închisă. Care este explicația? A încurcat viceprimarul zilele? Adevărul este că a promis că strada va fi deschisă într-o zi de marți, de dimineață, dar n-a precizat și data...

Cum în această după-amiază o ploaie torențială s-a abătut asupra Piteștiului, este posibil ca primarul Ionică să profite de situatie, să-și ascundă neputința, invocând din nou vremea nefavorbila.

Adauga comentariu