Ce-și face omul cu mâna/gura lui, se numește urare. Go BCM U FC Argeș Pitești!

Piteștiul este un oraș cu tradiție în sport. FC Argeș este un brand recunoscut la nivel național și internațional. Pe lângă echipa de fotbal, sub brandul "FC Argeș" își desfășoară activitatea mai multe secții sportive: baschet, judo, handbal, volei, etc.

Echipa de baschet a Piteștiului, BCM U FC Argeș Pitești - o titulatură neinspirată, are aceeași soartă ca și echipa de fotbal: se zbate într-o mediocritate indusă de incompetența, amatorismul, nepăsarea celor care le administreză. Și asta în ciuda bugetului foarte generos pe care secția de baschet îl are la dispoziție - cel mai mare din România, conform spuselor președintelui Consiliului de Administrație al FC Argeș, Cristian Gentea.

Ca orice club care se respectă, BCM U FC Argeș Pitești are și un ofițer de presă, și un crainic în persoana tânărului de 22 de ani, Lucian Alexandru Călinescu. Pentru că trăim în epoca în care tehnologia face parte din viața noastră, secția de baschet este prezentă și în mediul online, având o pagină pe cea mai cunoscută rețea de socializare, Facebook.

Ziua de 14 iulie 2018 a reprezentat un moment aniversar. Nu pentru club, ci pentru tânărul crai(nic). Ce ocazie mai potrivită putea să găsească tânărul ofițer de presă, decât să își celebreze momentul de beatitudine printr-o postare pe pagina de Facebook a secției de baschet? Adică pe aceeași pagină al cărei administrator unic este. 
Explicat mai detaliat, Lucian Călinescu și-a urat singur "La Mulți Ani", multă sănătate și victorii alături de echipa de baschet. Și că sa fie totul în regulă, și-a dat, tot singur, un Like, de pe contul personal.

Păi cum? De ce să îi lași pe amatori să-ți ureze la mulți ani, când poți să o faci singur, într-un mod profesionist, ca un adevărat ofițer de presă?

Adauga comentariu