Christina Ich, botoxata Instagramului, si-a facut ieri zeci de videouri cu explicatii, scuze si acuze. Intrebare: cine se ocupa de copilul ei nou-nascut, ca ea sigur nu s-a ocupat de el cateva ore? O fosta fana: "Tot ce spune o incrimineaza mai tare!"

"Regina" Instagramului, Christina Ich, vede acum diferenta dintre parerismele ei analfabete, debitate in fata a sute de mii de gaste, si opinia publica, care este devastatoare la adresa ei. Sute de comentarii critice la adresa ei si articolele din cele mai importante ziare referitoare la scandalul in care este expusa, au facut-o pe Ich sa o ia razna.

Incepand de ieri dupa masa si pana aseara tarziu in noapte, Ich s-a isterizat si explicat si smiorcait si scuzat in nu mai putin de 92 de videouri puse pe Insta Stories. Videourile? Nu va pierdeti vremea cu ele -  un amalgam de lacrimi de razgaiata care nu a muncit in viata ei combinat cu citate din Adrian Paunescu, aduceri aminte de pe cand cica ea era fata de la tara, amenintari, rasete isterice, convulsii emotionale - reteta completa a unei domnisorici deja trecute de prima tinere care da fata pentru prima oara cu opinia publica reala ce ii arata nu numai ca imparateasa e goala, lipsita de argumente, ci ca e si proasta, caci se afunda singura in rahatul propriile explicatii, schimbatoare de la o zi la alta.

Intrebarea pertinenta care se pune e: cine are grija de sugarul Christinei Ich, caci atarnatoarea Instagramului (ia-ti, fata, un job la Carrefour!) a stat ieri cel putin cateva ore de-a lungul serii fara sa schiteze o umbra de intentie de a-si ingriji copilul. 

Domnisoara Ich Micu, e mai important Instagramul ca Noah? E mai important sa va smiorcaiti in fata gastelor de pe net in loc sa va alinati copilul?

 

Mama lui Ich, la fel de taranca precum fiica

 

Christina Ich are nevoie mare de un psiholog judecand dupa schimbarile de mood pe care le vedem pe Instagram. Numai ca niciun psiholog nu vine la isterica rasfatata. 

Ciao.ro relarta acum cateva saptamani un episod socant despre ce a patit un psiholog chemat sa o ajute pe isterica Instagramului. 

Cristina Ich a povestit, într-un video publicat pe Instagram, că după naștere a fost consultată de doi psihologi, însă în cazul celui de-al doilea și-a pierdut răbdarea și a avut nevoie chiar de intervenția mamei sale pentru a scăpa din acea situație.

„Ştiţi că după ce naşti vine un psiholog la tine, a doua zi, să vadă dacă eşti ok că eşti în perioada de lăuzie, hormonal eşti dată peste cap. Vine un psiholog să vadă dacă eşti ok. S-a aşezat pe scaun şi mă plictisea pe acolo. Începuse pe acolo „hai să facem un exerciţiu, imaginaţi-vă că sunteţi pe un câmp şi că alergaţi” şi mă lua somnul şi o lăsam să bolborăsească pe acolo şi mie mi se făcuse somn la un moment dat şi eram în pat şi vine mama şi o auzea pe aia cu câmpul, cu vă daţi seama cu ce voia ea să facă pe acolo. Şi o aude mama. Şi când a văzut-o a spus: „ce aveţi, doamnă? Sunteţi nebună?„, a spus Cristina Ich.

Mama Cristinei Ich nu a vrut să audă explicațiile psiholoagei și a încercat să o facă pe femeie să iasă din salon, pentru ca fiica ei să poată să se odihnească.

„Când a auzit-o mama, când a intrat în cameră şi aia era „Imaginează-ţi că eşti pe un câmp şi mergi aşa uşor„, vă daţi seama că mamei i s-a părut super ciudat, mama nefiind obişnuită cu aşa ceva. Şi a început să spună „Ieşi doamnă afară! A fost psihologul la fiica mea, ce-i mai faci şi tu? Nu are nevoie!” Bine, şi a fost destul de dură mama la chestia asta că na.”, a mai spus Cristina Ich.

 

Ich s-a apucat de amenintat fani. Ii blocheaza pe cei ce ii cer explicatii

 

Una dintre fostele fane ale Christinei Ich a lasat un comentariu interesant pe Ziar de Cluj:

 

"O urmaresc pe ICH de ani de zile, nu am vrut sa cred, am donat pentru aceasta cauza, chiar sunt devastata de ce se intampla la ea pe profil! Comportamentul ei din ultima vreme e dezgustator. Sterge toate comentariile pertinente de pe profil si aproape tot ce spune o incrimineaza mai tare. Da block celor care nu sunt de acord cu ea, doamne fereste sa o iei la intrebari sau sa oferi argumente impotriva ei. Ii urmaream cu lacrimi in ochi comentariile la ultimele postari si nu imi venea sa cred cum se adresa fanilor ei! Din pacate noi suntem legati la maini, nici macar dreptul la libera exprimare nu-l avem... profilul ei a devenit o zona de cenzura, ori esti de acord cu ea, ori direct te blocheaza". 

Adauga comentariu