Cocalari la masă: Lucky no. 7(77) și „micuțul” cu jeep, parcați lângă mesele unde se scobeau între dinți. De la ceapă și usturoi

Zona de lângă Tribunalul Argeș, este una extrem de aglomerată, în imediata vecinătate funcționând și restaurantul Trattoria by Garden Pub. Haosul face parte din cotidian, e ceva cu care rezidenții sau cei care lucrează în zonă, sunt nevoiți să conviețuiască.

Astăzi, la ora prânzului,  doi  cocalari, unul cu fițe și decapotabilă de București, probabil vreun bărbugiu ieșit din zodia norocului (judecând după numărul de înmatriculare cu 777), și un iubitor de off-road, proprietar al unui jeep cu mulți cai putere, dar cu zero respect pentru cei din jur, au considerat că orașul le aparține și au blocat “strategic” singura opțiune de trecere dintre cele două clădiri.

Cum adică? Păi dacă luăm masa la Trattoria, trebuie să aducem și bolidul cât mai aproape, să fie în raza de acțiune a telecomenzii, să ne simțim în siguranță. Poate nu ne cade bine mâncarea, poate trebuie să plecăm urgent, ce să mai... mașina trebuie să fie cât mai aproape.

Nici nu mai contează că la doar câțiva metri funcționează o parcare modernă, cu toate utilitățile, unde există întotdeauna locuri libere. Atunci când ești nesimțit, indiferent câte condiții îți sunt create, tu te comporți ca un primitiv.

Poftă bună, băieți!

Comentarii

Iry

19.06.2018 17:24

Sunt fomisti nu au 2 lei sa plateasca parcarea...

Sergiu Barbu

25.06.2018 16:30

Sunt mai mult de 2. In fiecare zi se gasește câte un deștept care parchează acolo.

Mihai007

20.06.2018 08:22

Pun pariu ca te oftici ca nu ai si tu una dintre aceste masini... si accesul printre cele două cladiri se face cu TIR.UL?
Iar tu? E normal sa cauti nod in papura pentru ca de aia esti platit. Hai pa... si mai caută...
😂😂😂

Adauga comentariu