Concurs. Cele mai frumoase poze ale suporterilor FCA, premiate cu 3 abonamente la meciurile echipei ALB-VIOLETE

Redacția Știri de Argeș și Fotbal Club Argeș, prin reprezentantul clubului - președintele Cristian Gentea- vin în sprijinul suporterilor care iubesc culorile alb-violet oferindu-le posibilitatea de a câștiga trei abonamente pentru sezonul 2018 - 2019 al Liga 2 Casa Pariurilor.
Arată-ți devotamentul pentru FC Argeș, postează o imagine cu tine într-o ipostază în care susții echipa alb-violetă (o imagine cu tine pe stadion, purtând un tricou, o eșarfă, fluturând un steag, etc) în comentarii AICI.

Primii trei fani, ale căror imagini vor avea cel mai mare număr de aprecieri (Like) vor câștiga câte un abonament valabil pentru actualul sezon (permite accesul la toate meciurle disputate pe arena Nicolae Dobrin).

Iată că primele poze au apărut și sunt EXTRAORDINARE, arătând dragostea și devotamentul suporterilor pentru echipa din Trivale.
Concursul se va încheia sâmbăta, 18 august 2018, ora 23.59.

Câștigătorii pot intra în posesia premiilor duminică 19 august, la stadionul Nicolae Dobrin (dacă doresc să participe și la meciul din data de 19 august) sau începând de luni 20 august la sediul redacției Știri de Argeș din incinta Hotel Alcadibo (centru), etj 1, cam 104.

Succes!

Adauga comentariu