Consilier local: “Vom avea la Pitești stadion ca la Bilbao!” Da, dar mai întâi tăiați iarba de pe Nicolae Dobrin

Consilierul local independent Dănuț Dinu a venit din Bilbao, Spania cu gânduri mărețe. După ce a propus o bătaie în spume de Sfânta Maria, fostul polițist are obiective și mai ambițioase: să construiască la Pitești un stadion ca cel din Bilbao.

“Într-o zi vom face și noi un stadion nou la Pitești. Alături de Aquapark, Dinopark și parc permanent de distracții. Parc industrial și favorizarea firmelor de IT. Trebuie să scoatem orașul din anonimat. Să îi aducem și noi pe alții să își cheltuie banii la noi. Să creștem economic. Să văd oamenii zâmbind din nou pe stradă. E o promisiune. Știu. Sunt multe de făcut. Le știu mai bine acum ca oricine. Dar de undeva va trebui să începem. Și să le facem împreună. Până atunci însă...să avem poftă!”, a scris consilierul, pe Facebook.

Până când se va realiaza această fantezie îi arătăm consilierului o fotografie cu balariile pe de actualul stadion, exact din locul pe unde intră suporterii. Ce ziceți, e ca la Bilbao?  Să o le-o arătați și colegilor din Consiliul Local.

 

Adauga comentariu