Cum fură APĂ angajații de la SC. APA-CANAL 2000 S.A? Ilegalități comise la cel mai înalt nivel

 
Societeatea Apă-Canal 2000 S.A  Pitești este una dintre cele mai importante regii ale Piteștiului fiind principalul producător și distribuitor de apă potabilă, revenindu-i de asemenea și epurarea și evacuarea apelor uzate, deservind 250 000 de locuitori plus instituțiile publice și agenții economici. Deși se laudă că a încheiat anul cu un plus de 15 miloane de euro, societatea mustește de ilegalități, pe care le vom prezenta pe rând. 
Astăzi vom arată cum unii dintre angajații societății “își trag canal” în curte, fără să-l declare, acoperiți fiind chiar de șefii lor. Nu vrem să ne gândim că acest aspect este o normalitate în interiorul societății, așa cum mașinile șefilor nu au gps instalat pe ele, deși sunt obligați, ci doar muncitorii de rând deținând, sau cum toate cele aproximativ 100 de mașini alimentează obligatoriu de la o singură benzinărie din oraș. 
 
Revenind la subiectul zilei. Un angajat al societății, pe lângă rețeau de canalizare, și-a băgat și el în curte “un pic de canal” că tot lucrează aici… dar nu l-a și declarat. Dintr-o eroare umană, omul a fost descoperit de colegi. Cum legea spune că nu poți să-i iei banii decât pe șase luni retroactiv, și el  declarând  că abia l-a băgat, a scăpat cu o factură de numai 1159.51 lei conform 
Factura prejudiciu 3331232/31.10.2017 în valoare de 840.64 lei+taxa audit 318.87lei.
 
Numai că, un alt document arată că pe 26.04. 2016 la domiciliul angajatului s-a efectuat lucrarea DESFUNDARE COLOANĂ SCURGERE, adică cu mai bine de un an în urmă. Și cine știe de când avea canalizare proprie. Toată această hoție este cunoscută de șeful Stației de Epurare Pitești, Magdalena Golescu, tocmai în curtea dumneaei fiind descoperită ilegalitatea enunțată mai sus.

Sc Apă-Canal  2000 S.A este condusă de fostul învățător Marinescu Mihail iar din AGA fac parte consilieri din 15 entități, printre care Pitești, Costești, Albota, Bascov, Ștefănești, reprezentanți ai Consiliului Județean Argeș etc. În episoadele următoare vom prezenta și alte ilegalități comise de unii dintre reprezentanții societății, dar și cum societatea este chiar unul dintre cei mai mari poluatori ai județului.
 

 

Adauga comentariu