"De ce ne minţiţi, domnule Apostoliceanu?" Locuitorii unui cartier din Piteşti, fără apă de peste 24 de ore

Luni dimineaţa, locuitorii cartierului Trivale s-au trezit fără apă. Oameni înţelegători şi obişnuiţi cu problemele edilitare ale noii administraţii, până după-amiază n-au semnalat problema. Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a fost singurul care a reacţionat la mesajele din mediul virtual, dând asigurări că până la ora 23.00 problema va fi rezolvată.

Sorin Apostoliceanu: "Se pornesc centralele termice pe rând, la cel târziu ora 23 vor fi toate pornite" (n.r luni, 28 mai).

Cetăţean: "Vă mulţumesc, aşteptăm ora 23.00."

Luni, la ora 18.00 (aproximativ) apa la primul complex al cartierului a fost pornită, ceilalţi locuitori care stau spre Capăt de Linie au rămas în aşteptare.

Marţi, la ora 18.30 ei încă nu aveau apă. Cetăţenii care locuiesc în zonă ne-au declarat că deşi au sunat la Primăria Piteşti nimeni nu le-a răspuns. De altfel, cetăţenii s-au adresat Societăţii Termocalor de unde li s-a spus că probabil mâine vor avea şi ei apă. "Am depus şi sesizare în scris, aşteptăm răspunsul. Ştiu că există o lege, 241 (sper că nu greşesc) care prevede termenul limită pentru o avarie. De ce minţiţi, domnule Apostoliceanu că se remediază când Termocalor spune că nici azi nu primim apă?"

Intelegem că Piteştiul este ruginit şi la capitolul asta, dar măcar să le spunem oamenilor adevărul, care au încredere în cuvântul autorităţilor, să nu mai aştepte ca...deştepţii. Haideţi, că ştiţi cu comunicarea, aţi demonstrat în nenumărate rânduri!

 

Adauga comentariu