Deputatul Cătălin Rădulescu, despre Gabriela Firea: "Mă aștept ca partidul să ne judece pe toți la fel"

Deputatul PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, consideră că primarul general al capitalei, Gabriela Firea, prejudiciază grav imaginea Partidului Social Democrat prin declarațiile pe care le face în spațiul public.

Cătălin Rădulescu a declarat pentru Știri de Argeș:

"Fiecare membru al partidului trebuie tratat exact cum au fost tratați toți atunci când partidul a considerat că cineva îi prejudiciază imaginea. Unii n-au prejudiciat imaginea sau au prejudiciat foarte puțin, și au fost sancționați de partid, iar alții văd că prejudiciază în fiecare zi, și mă aștept ca forul de conducere al partidului să ia măsuri la fel pentru toți membrii. Așa scrie în Statutul nostru și în Codul de Etică. În opinia mea, Gabriela Firea a prejudiciat grav imaginea partidului, și continuă să o prejudicieze în fiecare zi"

Reacția deputatului PSD vine după ce Gabriela Firea s-a situat în opoziție cu președintele partidului, Liviu Dragnea, despre care a declarat că este dăunător PSD-ului și că ar trebui să se retragă, și după ce a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, ca urmare a incidentelor din 10 august.

Adauga comentariu