Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, acuzat de amenințare și instigare publică

Asociația ProDemocrația din Brașov anunța că a depus o plângere penală împotriva deputatului PSD de Argeș, Cătălin Marian Rădulescu - supranumit "deputatul mitralieră", ca urmare a declarațiilor făcute de acesta în spațiul public, în care amenința îi amenință pe protestatarii anti-PSD că vor fi călcați în picioare.

„În urma declaraţiilor online de sâmbătă 11 August 2018, făcute de deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe contul lui de Facebook, ce este considerat spaţiu public, prin care instiga direct la violenţă, Asociaţia ProDemocraţia club Braşov a decis să depună o plângere penală împotriva dânsului la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de art. 206 şi art. 368 Cod penal”, 

a transmis Asociația ProDemocrația.

Acuzațiile aduse deputatului PSD sunt de amenințare și de instigare publică, atitudine considerată de netolerat, cu atât mai mult cu cât  declarațiile vin din partea unui reprezentant al Parlamentului României.

În urma protestelor din 10 august 2018, Rădulescu a declarat că va strânge 1 milion de persoane și îi vor călca în picioare pe cei care au participat la mitingul din Piața Victoriei.

Cătălin Rădulescu, a fost supranumit "deputatul mitraliera" după ce în 2017 a scandalizat opinia publică atunci când a declarat că a păstrat mitraliera AKM de la Revoluție, și că nu va ezita să o folosească din nou.

Adauga comentariu