Deputatul PSD Cătălin Rădulescu cere sancționarea Gabrielei Firea. "Pe mine m-au suspendat șase luni de zile, pentru declarații mai puțin critice"

Știri de Argeș a efectuat un sondaj în rândul parlamentarilor PSD de Argeș, întrebându-i despre oportunitatea remanierii guvernului, despre posibilitatea ca Liviu Dragnea să fie înlocuit de la conducerea partidului, și în privința excluderii din PSD a Gabrielei Firea. 

În privința oportunității remanierii guvernului, deputatul PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, spune că acest lucru este necesar, dar propunerea trebuie să fie făcută de premier:   

"Consider că guvernul ar trebui remaniat, însă așa cum e deontologic, profesional și statutar, acest lucru trebuie să fie propus de către premier, nu de mine sau alții. Premierul trebuie să facă o evaluare, împreună cu consilierii de resort, și după ce se face această evaluare, trebuie să vină în Comitetul Executiv și să propună o remaniere. Așteptăm că premierul să vină cu acest lucru."

Deputatul PSD de Argeș consideră că în niciun caz nu se impune schimbarea președintelui partidului, Liviu Dragnea: 

"Sub nicio formă președintele Dragnea nu are de ce să facă niciun pas înapoi, în lateral, nici în stânga, nici în dreapta. Îl susțin în totalitate pe președintele Dragnea, eu cred că am ajuns aici numai datorită lui. Până acum nu a avut decât succese, de când este președintele partidului. E foarte bun ca atât ca organizator, cât și ca președinte, programul nostru este extraordinar. Mizeriile astea pe care le cer unii sau alții, trebuie să dea de gândit în primul rând electoratului nostru, în al doilea rând membrilor de partid PSD. Poate că ar trebui să fie taxați acești indivizi, ca altă dată să fim mai atenți când alegem oameni în anumite funcții în cadrul partidului." 

În privința unei eventuale excluderi din PSD a Gabrielei Firea - aflată în conflict deschis cu președintele partidului, Liviu Dragnea, Cătălin Rădulescu susține că această decizie trebuie luată în cadrul Comitetului Executiv al partidului. 
  
Cătălin Rădulescu s-a dat exemplu pe șine însuși, spunând că el a fost suspendat șase luni de zile, pentru unele declarații scoase din context, și care, în opinia sa, nu au prejudiciat grav imaginea partidului:

"Eu nu am cerut excluderea, am cerut (în grupul parlamentar PSD, n.r.) să se ia măsuri împotriva doamnei Firea, și Comitetul Executiv să gândească și să facă cu aceeași monedă, tratamentul pentru fiecare membru de partid. E normal ca toți să fim tratați în mod egal. Cu cât prejudiciezi mai mult imaginea partidului, cu cat faci mai mai mult rău partidului, măsura e mai gravă.  
Dacă doamna Firea nu suportă nicio sancțiune, și oricine iese în public, să-și facă imagine, să atace partidul sau pe președintele partidului, o să se creeze un precedent periculos." 

 

Adauga comentariu