Deputatul Rădulescu: "Țuțuianu va veni în Argeș pentru a rezolva problemele din partid"

În urmă cu două săptămâni, Adrian Țuțuianu promitea că va veni în Argeș, el fiind vicepreședinte pentru Regiunea Sud-Muntenia, pentru a participa la o ședință a PSD Pitești. În schimb, Țuțuianu a mers doar la Golești, la invitația președinteleui Consiliului Județean Argeș, Dan Manu.

Gurile rele spun că participarea lui Tuțuianu la Sărbătorile Argeșului și Muscelului, a fost o manevră pusă la cale de președintele PSD Argeș, Șerban Valeca și de președintele CJ Argeș, Dan Manu, în defavoarea filialei PSD Pitești.

Conflictul dintre Cătălin Rădulescu și președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, a izbuncit după ce Rădulescu a declarat că Şerban Valeca a ratat funcția de vicepreședinte pentru Regiunea Sud-Muntenia, unde a fost învins chiar de Adrian Ţuţuianu de la Dâmboviţa, pentru că el l-a “lucrat”, din ambiție că CEx Argeș nu l-a susținut în candidatură.

Șerban Valeca a declarat la un post local că:

"E liber de contract, se poate duce la orice județ din mandatul urmator, la Argeș nu va mai candida. Este aprobarea CEX-ului județean și național"

In schimb, Cătălin Rădulescu a declarat pentru Știri de Argeș:

"Am vorbit cu președintele partidului, o să mă întâlnesc când are timp dânsul, să purtăm o discuție. Deocamdată n-am făcut niciun fel de discuție vizavi de subiectul Argeș. Am discutat cu vicepreședintele Țuțuianu, vicepreședinte regional, am înțeles că se va deplasa în Argeș tocmai ca să lămurească subiectul ăsta. Președintele partidului a cerut în Comitetul Executiv al partidului ca fiecare președinte să termine cu orice fel de litigiu cu parlamentării din zonele respective, să se calmeze toate spiritele, să se revină la normale, prietenești și firești. O să văd ce se întâmplă"

Adauga comentariu