Deputatul Simona Bucura Oprescu: "Guvernul nu trebuie remaniat!". Parlamentarul are o părere și despre liderul Liviu Dragnea

Având în vedere situația politică actuală, una destul de delicată, în care mai multe voci din interiorul Partidului Social Democrat susțin că partidul este condus autoritar și discreționar de Liviu Dragnea, Știri de Argeș a efectuat un sondaj în rândul parlamentarilor PSD de Argeș, întrebându-i despre oportunitatea remanierii guvernului, despre posibilitatea ca Liviu Dragnea să fie schimbat și în privința excluderii din PSD a Gabrielei Firea.


Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu, a răspuns întrebărilor redactorilor Știri de Argeș, afirmând că principala preocupare a guvernului trebuie să fie punerea în practică a programului de guvernare.

"Consider că în momentul acesta, guvernul trebuie să-și facă treaba. Sunt atâtea lucruri de făcut în momentul ăsta, încât cred că cel mai important este să le facem, cred că asta este prioritar."

În privința schimbării președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a unei eventuale decizii de excludere din rândurile partidului a primarului capitalei, Gabriela Firea, Simona Bucura Oprescu consideră că aceste lucruri trebuie discutate în interiorul partidului.

"Consider că toate deciziile cu privire la situația din partid, respectiv  situația liderilor partidului nostru, trebuiesc discutate în interiorul partidului."

Întrebată dacă are un punct de vedere personal, în legătură cu aceste aspecte, deputatul PSD de Argeș a declarat că are un punct de vedere, dar preferă să-l exprime în interiorul partidului.

Surse din PSD au declarat pentru Știrile Pro TV că cel puțin 20 de lideri de filiale ale Partidului Social Democrat au semnat o scrisoare în care cer în mod deschis demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al partidului și din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

 

Adauga comentariu