Dintr-un bolovan coboară, pasul tău de domnișoară... Oare ale cui sunt tocurile astea cui care mătura țărâna?

Superba pereche de pantofi aparține prim-ministrului Viorica Dăncilă, care vineri s-a aflat la Topoloveni. După cum știți Topoloveniul este un oraș-sat iar fabrica de magiunuri nu este tocmai Heinz. In vechea curte, cu asfaltul spart, cu niște clădiri dezastruoase, a fost primită Viorica Dăncilă cu pâine și sare. Serios, chiar nu i-a spus nimeni în ce mediu se duce să se îmbrace și mai ales încalțe adecvat? Cizme de gumă, salopetă până în gât, pălărie de apicultor, pentru că de la prunele depozitate în curte roiau viespile...

Nu discutăm calitatea produselor de la Topoloveni, dar ca imagine lasă mult de dorit... O minimă investiție în derăpănăturile alea nu ar strica, măcar pentru când mai vin oameni din aștia de la București. Așa îi primiți și pe europenii care v-au dat niște medalii, în cazul în care vor fi curioși să vadă cum arată fabrica de magiunuri de la Topoloveni, Argeș, România, 2018.

Și apropo, aveți un imn care a rulat pe perioada evenimentului în care se spune ca ni s-a dus faima în Europa datorita magiunului făcut de olteni - sau cam asa ceva- doar ca noi suntem munteni. Ce facurati vericilor? 

Adauga comentariu