Exclusiv. Deputatul Cătălin Rădulescu șterge pe jos cu organizația PSD Argeș. A aflat și Dragnea - argeșenii, din zodia neagră au trecut în gaura neagră a politicii mari

După ce mai mulți lideri importanți ai PSD au semnat o scrisoare  prin care se solicită demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor, printre aceștia regăsindu-se și președintele organizației PSD Argeș, Șerban Valeca, ulterior, organizația locală PSD Argeș a votat în unanimitate pentru Liviu Dragnea

Au apărut însă unele zvonuri care spun că nu ar fi fost vorba despre o unanimitate absolută, existând câteva voci care au susținut că ar fi bine ca Argeșul să adopte o poziție neutră sau chiar s-au poziționat clar împotriva președintelui Liviu Dragnea. 

Contactat de redactorii Știri de Argeș, deputatul PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, un apropiat al președintelui Liviu Dragnea, a declarat: 

"Sunt foarte curios dacă în ședința PSD Argeș a existat într-adevăr unanimitate la vot, așa cum s-a spus. Din ce știu eu și din ce am aflat, au fost câteva persoane care au afirmat că ar fi bine ca organizația să fie neutră, si alții care chiar s-au poziționat de partea puciștilor. De asemnea, sunt curios să aflu dacă vreunul dintre cei din Argeș au semnat scrisoarea puciștilor, cred că și cetățenii din Argeș sunt curioși, la fel și primarii PSD.
Eu cred că din toată povestea asta, a înțeles toată lumea un singur lucru: lângă președinte (Liviu Dragnea n.r.) există o echipă de oameni foarte puternică, care, de fiecare dată, în momente de criză, se unesc și fac un blocaj puternic în jurul președintelui și al partidului, astfel încât, nici securiștii, nici alte elemente care ar vrea să producă rupturi sau schizme, nu reușesc. 
E foarte greu să treci de echipa asta a președintelui, e o echipă unită din care fac parte oameni din multe județe, dar și de echipa persoanală a președintelui, din care eu mă bucur să fac parte."

Referitor la situația primarului general al capitalei, Gabriela Firea, inițiatoarea acestui puci, Cătălin Rădulescu spune că în momentul de față este un fel de pace post conflict: 

"În acest moment este un fel de pace, o numim o pace după război. S-a pus batista pe țambal - cum se spune la țară, deocamdată cred că fiecare trebuie să-și vadă de treaba lui, pentru că avem o toamnă foarte încărcată, cu multe legi care trebuie trecute prin Parlament."

Deputatul argeșean spune însă că elementele care au încercat tot felul de distorsiuni în partid, vor fi eliminate la un moment dat, pentru că nu mai pot să rămână în continuare în cadrul grupului.

 

Adauga comentariu