Exemplu pentru România - Vicepreședintele CJ Argeș își face mea culpa: “Gata cu plata nemuncii!” Și noi îl suținem - salariul de 19 000 de lei e totuși cam mult, chiar și pentru Facebook!

Gata cu plata nemuncii! Așa “sună” una dintre ultimele postări ale celui mai activ vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu. Și sub cele câteva rânduri, trântește poza ei. Bucurie mare în redacție, lumea în delir…iată, domne, că se poate. Există și politicieni cinstiți. Doamna președinte de la ALDE, șefă de cultură la CJ și vice al acestei instituții, are puterea să admintă că salariul de 19.000 este prea mare pentru prestația pe care o depune, mai mult pe Facebook, și spune STOP!


Cu inima bâtând cu putere, plină de empatie față de acest gest nemaintâlnit în Argeșul Frumos, vorba celebrului slogan de clasa a treia, derulăm mai jos să vedem dacă și alți lucrători din sistem se alătură demersului de mare onoare. Dezamăgire totală! Doamna vicepreședinte cu salariu de 19.000 de lei anunța tăierea ajutoarelor sociale la alți amărâți, nu la asistații sociali din instituțiile publice! Ce au mai felicitat-o colegii din redacție… mi-e și rușine să spun!
Nu facem dezbatere pe baza ajutoarelor sociale, acordarea lor fiind discutabilă, dar când ai salariu de 19.000 lei, remunerație pentru plimbări prin țară și străinătate, plus ore suplimentare postări facebook și spui:” Gata cu neplata muncii”, te face să devii tu în sine un oximoron.

Incet dar sigur, Elena, pardon Simona Brătulescu calcă pe urmele tovarășei de tristă amintire al cărui tablou atârna pe la toate colțurile. Și când senatorul Iani Popa și-a încheiat misiunea la PNL și a venit să le dea o mână de ajutor și celor de la ALDE, tânărul președinte al ALDE Argeș a anunțat transferul anului în politică, însoțit tot de o poză a sa.

Adevărul e că Iani n-are față de facebook-ul Simonei… nici noi nu l-am arăta lumii dacă am fi în locul celor de la ALDE. În fine, una peste alta, dacă vă plictisiți într-o zi ploioasă, intrați pe pagina doamnei vicepreședinte al CJ Argeș… e frumos, e cu poze, cu unghii, cu din-astea. Și totul la numai 19.000 lei pe lună! Pentru ea, nu pentru voi, săracilor! La muncă, băăă!

O poză cu unghii...

Și o poză de la Ziua Drapelului, asta e bonus din partea ȘtirideArgeș

 

Adauga comentariu