FC Argeș - CS Mioveni 0-1, și s-a stins lumina

FC Argeș a pierdut derbiul argeșean, fiind învinsă de CS Mioveni cu scorul de 1-0. Oaspeții au marcat în ultimul minut al partidei, prin Cosmin Năstăsie.
FC Argeș a fost cea care a dominat, a irosit mai multe ocazii de gol, printre care și o lovitură de la 11 metri ratată de Ionuț Năstasie.  Ca un element de destindere a atmosferei, putem spune că Năstăsie a dat, Năstăsie a luat.
Portarul  Ionuț Croitoru a fost cel care a reușit să închidă poarta formației din Mioveni.
În urma acestui rezultat se năruiesc visurile celor care mai credeau, utopic, că FC Argeș poate atinge treapta a 3-a a podiumului, ceea ce însemna un posibil meci de baraj pentru promovarea în elita fotbalului românesc.

Deși mulți au considerat această partidă ca un derbi al orgoliilor, a fost de fapt un derbi al absurdului. 
De ce spunem asta? Dacă dorința jucătorilor și rivalitatea dintre ei este normală, "meciul" dintre cele 2 orașe argeșene, unul pe linie PSD - Ionică/Gerorgescu, a dat naștere unei rivalități nemotivate. 
La finalul partidei, am fost martorul unor scene care nu ar trebui să se repete pe terenul de fotbal sau în tribune.

Nu putem trece cu vederea nici gafele organizatorilor, cea mai mare dintre ele fiind stingerea nocturnei chiar în momentul în care tehnicianul alb-violeților, Emil Sandoi, acorda un interviu în direct pentru televiziunea care a transmis partida.
Poate reușesc organizatorii să ne explice cum se face că spectatorul normal nu poate intra în stadion având asupra sa o stică (pet) cu apă, în schimb în incinta arenei apar mai multe persoane care vând (la prețuri exorbitante) doze cu băuturi răcoritoare, sticle cu apă, semințe, etc. sau de ce porțile dinspre terenurile sintetice erau legate cu sârmă, făcând imposibilă părăsirea arenei prin acea zonă.

Se pare că FC Argeș nu este pregătită nici din punct de vedere organizatoric pentru Liga 1.

Adauga comentariu