Filantropica revine pe micile și foarte micile ecrane ale politicii argeșene. Mircea Diaconu, din nou în Argeș

Actorul Mircea Diaconu, actual europarlamentar este desființat de foștii săi colegi din PNL Argeș. În 2008, a candidat pentru Senat din partea PNL Argeș și a câștigat, declarând atunci că:  “Fiind născut în Arges nu puteam sa candidez în altă parte, mai ales pentru că am un simț patriotic local foarte dezvoltat!"
Simțul patriotic s-a mai diluat între timp. Astfel că, în 2017 a candidat la Vaslui, pentru un post de europarlamentar, dându-le alora metafizicul peste cap cu numărul de voturi obținut – 5 440. O cifră prea mare chiar și pentru Vaslui și pentru orice perioadă în care se desfășoară alegerile - primăvara sau la culesul viei.

Dar casa e casă, și astăzi a venit într-o vizită la Pitești. Nu știm de ce, dar tacticos și-a savurat cafeau și a vorbit diverse. Iritați, și fără prea multe subiecte de atacat (nu că nu ar fi, dar mai toți membrii de vază ai partidului lucrează în societățile conduse de PSD sau desfășoară afaceri cu aceștia), foștii colegi din PNL Argeș au sărit ca arși, într-un comunicat de presă. Că cică de ce ați mai venit domne, că nu ne-ați făcut copertina pe Transfăgăraș cum ne-ați promis, că una, că alta. Diaconu le răspunde și el că vezi domne, în Parlamentul European se discută lucruri grele și prețențioase, nu drumurile din (de la) țară. În fine, ca între foști colegi de partid.

Că n-a mai venit pe la noi din ziua alegerilor 2008, ne-am obișnuit și nici lipsa nu i-am dus, dar să ne abandoneze așa pentru Vaslui, ei, asta nu i-o putem ierta! Sau băieții aia sunt mai ușor impresionabili la oamenii nevoiași. Cum era aia? Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană... nici măcar electorală. Lăsați, că dacă ni se face dor de dumneavoastră, ne uităm la Filantropica, v-a prins bine rolul cu amăgitul oamenilor pentru pomeni. Cel mai bun al dumneavoastră și cam singurul de care își amintește lumea. A, și ar mai fi și cel din Buletin de București, numai în roluri mari predestinate ați jucat. Două. Și cu politica trei.

Adauga comentariu