Firmele de pariuri încarcă jucătorii cu 2% “comision de administrare”

Surpriză pe pariorii “sportivi” on-line: sub pretextul Ordonanţei de “Taxă pe lăcomie”, firmele de pariuri o multiplică aruncând-o în cârca lor. Azi toţi jucătorii s-au trezit cu această informare în căsuţele lor de e-mail.

“Salut (nume client)!

Mulțumim pentru că joci la Superbet pe site și/sau pe aplicația de mobil.

Ca urmare a modificărilor legislative adoptate prin OUG 114/2018, intrate în vigoare la începutul acestui an, vom introduce începând cu 20.03.2019 un comision de administrare (CDA) în valoare de 2% din fiecare depunere.

Facem zilnic eforturi să găsești la noi cea mai bună ofertă de pe piață și sperăm să marchezi cât mai multe bilete și poturi câștigătoare în acest Super2019 plin de evenimente în care te poți bucura de pasiunea, informația și inspirația ta.”

Drăguţ din partea firmelor să-şi încarce clienţii cu propriile lor obligaţii de plată! Suntem curioşi ce zic organele abilitate cu control fiscal despre această "mişcare" cu "comisionul de administrare" - noi ştim că numai băncile au acest drept!? Dar mai curioşi suntem de cum vor reacţiona jucătorii şi dacă vor alimenta cu banii lor aceast "comision de administrare" - că se iau 10 lei la fiecare 500 de lei jucaţi.

Adauga comentariu