FRF amendează FC Argeș, suporterii cumpără TABELĂ. O societate IT, alături de echipa din Trivale

In timp ce Federația Română de Fotbal anunță că a sancționat clubul FC Argeș din cauza unor bannere și a unor asa zise scandări la meciul cu Metaloglobus, unii suporteri ai clubului din Trivale au cumpărat o nouă tabelă electronică unde se afișează schimbarea jucătorilor și timpul adițional, în valoare de câteva sute de euro. Tabela a sosit astăzi la Pitești, fiind comandată de o societate de securitate informatică, până acum clubul dispunând de o tabelă manuală. Iată că există un interes adevărat din partea suporterilor și a unor societăți comerciale pentru sprijinirea primului club de fotbal din țară, FC Argeș.

In acest timp, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a sancționat clubul FC Argeș cu o penalitate sportivă în suma de 2000 de lei, ca urmare a bannerelor afișate de fani și a scandărilor împotriva forului care guvernează activitatea fotbalistică din România, la partida dintre FC Argeș și Metaloglobus București. Ca urmare a acestui lucru galeria FC Argeș a recționat negând acuzațiile aduse:

“Practic un pumn în gură băgat de Federație cluburilor din România, cluburi care au fost nevoite să execute deciziile venite de sus, indiferent dacă meciurile au fost programate la ore și temperaturi când nici să te plimbi pe stradă nu e indicat. Cum era normal, galeria Argeșului, adică acei oameni care sunt alături de echipă indiferent de distanță sau temperatură, a protestat împotriva deciziilor aberante luate de FRF prin scandări anti-Federație. Nici vorbă scandări rasiste, discriminatoare sau xenofobe”

Marți, cu începere de la ora 19.30, pe stadionul Nicolae Dobrin  se va disputa partida dintre FC Argeș și Energeticianul, o partidă care se anunță foarte interesantă, mai ales în lumina noii situații create.

Adauga comentariu